A więc przede wszystkim witam wszystkich na forum!
Jako że niedawno udało mi się zdać prawo jazdy, szukam własnych czterech kółek, od których przede wszystkim oczekuję niezawodności i spalania, które nie zniszczy całkowicie budżetu mojego oraz rodziców
![Szczęśliwy :D]()
. Osiągi są sprawą drugorzędną, całkowicie na nie nie patrzę jako że mimo młodego wieku nie ciągnie mnie do nazbyt dużych prędkości, poza tym nie mam co szukać sportowej fury za tak małą cenę. Całkowicie i bezapelacyjnie odpada podtlenek LPG - złe doświadczenia z instalacją w poprzednim aucie.A, no tak, super jakby było 5 drzwiowe, coby pasażerowie nie musieli wskakiwać za plecy. Szukam auta jedynie w województwie wielkich jezior - na warmii i mazurach. A więc znalazłem kilka ciekawych samochodów, co do których proszę o poradę specjalistów oraz użytkowników pojazdów. Auta posegregowałem od najbardziej mi pasującego - do najmniej.
Przede wszystkim - ford mondeo
[link do Tablica wygasł]Przyznam że bardzo zainteresował mnie przebieg auta - jest bardzo mały jak na ten rocznik i cenę. Może coś wywnioskujecie ze zdjęć?
Kolejną opcją - ford focus
[link do Tablica wygasł]W tym egzemplarzu zaciekawiło mnie natomiast wyposażenie
Następnie - Honda civic, jednak w ogłoszeniu nie za dużo zostało napisane.
[link do Tablica wygasł]Następna Honda -
[link do Tablica wygasł]I dalej - wiesiowóz, czyli golf 2 w dizlu
[link do Tablica wygasł]