REKLAMA
Witam. Postanowiłem napisać na forum ponieważ mam spory dylemat jeśli chodzi o pierwsze autko.. Mój budżet to w granicach 7+tyś, ale nie chce wydać wszystkiego na autko. Wiadomo - popłacić ubezpieczenia.. wymienić coś w 'furze' itp itd..
* na autko chce przeznaczyć -> do 5-6 tys
* myślałem nad silnikiem między -> 1.2 - 1.6
* benzyna+lpg raczej.. (gdyż najczęściej jazda po mieście,do pracy, czasami może jakiś trochę dłuższy wypadzik )
* jakieś tam wyposażenie mile widziane tak samo jak wygląd wew i zew rzecz jasna.
* rocznik chciałbym coś 98' i wyżej, ale lekko pod ujdzie
Myślałem nad ->
* Fiat Brava (na szybko jakiś link, np.-> [link do oferty na Allegro wygasł]) - dobre autko?
* Daewoo Nubira (np. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]) ? albo coś innego z Daewoo ?! Leganza? ale chyba za mały budżet ;>
* Honda Civic (np. [link do oferty na Allegro wygasł])
* Seat Ibiza może.. (np. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ) ?
* Skoda Fabia może (np. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]) ale to mały budżet na coś konkretnego raczej.
* Może jakiś Opel np Vectra,Astra? Raczej nic w Kombi.
Jest trochę tych samochodzików na mniejszą kieszeń, no ale wiadomo.. szukam czegoś 'najlepszego' do takiej ceny jest jeszcze kilka aut.. typu Rover, Alfa ale nie wiem już sam
Jakie macie zdanie o tych autach? Może polecicie coś godnego uwagi swojego sprawdzonego.
Pozdrawiam!