z tych co podalas to najladniejsze to clio i ja bym je wziąl punta nie mogę zobaczyc bo pisze ze wygaslo ogloszenie, na punto musisz uwazac bo w wielkopolsce jezdzily na L-kach i sporo tego jest teraz w sprzedazy ale ja jako znany wielbiciel fiatów
![Twisted Evil :twisted:]()
bym proponował to punto jesli nie okaze sie po nauce jazdy ladny wyglad czesci dosc tanie w sam raz dla kobiety, jezdzilem 3 lata pierwsza generacja punto i bardzo fajnie wspominam te lata.
![Embarassed :oops:]()
tamto wydaje mi sie troche za tanie ale rozni sa ludzie niektorzy chca pilnie sprzedac i obnizaja cene, na zachwalanie przez telefon nie patrz bo kazdy zachwala i kazdy mowi ze bezwypadkowe, nie pakuj sie w stare rzęchy bo będziesz zalować kup sobie auto "gorszej" marki ale jak najmłodsze i z jak najmniejszym przebiegiem, seicento za te pieniadze dostaniesz 2003-2004 rok i na pewno bedziesz zadowolona, zalozysz sobie ladne aluski, wszedzie zaparkujesz i oplaty bedziesz miala niskie.pozdrawiam
[ Dodano: Wto Sty 26, 2010 17:14 ]to lupo tez nie glupi pomysl moj kolega kupil lupo i jezdzi juz ponad rok i chwali sobie w koncu to volkswagen a jak taka marke to bym wolal kupic sprowadzonego z niemiec tam przynajmniej auta sa jakos utrzymane nie tak jak w polsce, i nawet wyglad sympatyczny.
[ Dodano: Wto Sty 26, 2010 17:23 ][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] dobra cena, niski przebieg(przynajmniej tak pisze, wersja brush-limitowana, okolice poznania
[ Dodano: Wto Sty 26, 2010 17:25 ][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] starsze ale wyglada dobrze
[ Dodano: Wto Sty 26, 2010 17:35 ][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]