nr1 -prezentuje sie calkiem niezle ale przebieg jest zdecydowanie za niski, nalezalo by sie dokladnie przyjrzec silnikowi w jakim jest stanie, odcien pokrywy na poduszke od kierownicy jest inny niz reszta kokpitu, poduszka prawdopodobnie byla wystrzelona czyli moze byc powypadkowy, ladnie odpicowany wyprany w srodku, smierdzaca sprawa ogolnie
nr2-samochod dosc powaznie mogl byc uderzony w prawy przod, jak widac ma inna felge czyli musialabyc na predce wymieniana , kolizje z uszkodzenie przednich kol sa bardzo powazne w malych samochodach i watpie aby ten samochod jezdzil tak jak dawniej, poza tym zaczatki korozji przy zawiasach drzwi kierowcy, poduszka na 100% wystrzelona bo widac ze ktos majstrowal przy zdejmowaniu zaslepki srubokretem zniszczony lewy przycisk klaksonu, one same z siebie nie pekaja, poza tym blenda inny grill lekko sciemnione szyby, napewno jakis dzieciak ujezdzal i silnik moze pracowac jak zdrowiutki bo moto doctora ktos uzyl
![Wink :wink:]()
odradzam calkowicie
nr3-jedyny gdzie sa zdjecia pod maska, czyli autor niema do ukrycia jakichs przednich stluczek,od przodu nie wyglada na uszkodzony, silnik myty, ale nie dokladnie widac ze silnik poci sie spod uszczelki pokrywy zaworowej, lecz to niegrozna i groszowa sprawa, waz dolotu mocno zabrudzony olejem, zastanawialbym sie w tym miejscu dlaczego, lecz to kwestia dokladnego zbadania silnika, samochod powtornie malowany, lub polerowany lakier wyglada zbyt pieknie na 11lat eksploatacji, korozja na tylnym prawym nadkolu, powazna wada, ale jak do tej pory najlepsza propozycja
nr4-samochod wyglada nie najgorzej, zaparowany prawy przedni reflektor zapewne wymieniany i zle zlozony do kupy, moze to swiadczyc o drobnej przedniej kolizji,brak zdjec wnetrza i silnika, wiec sprzedajacy moze miec cos do ukrycia, nalezy poprosic go o dodatkowe zdjecia, brezentowy szyber dach czy co to tam jest raczej bym w to nie wchodzil moze cieknac gnic grzybiec i niewiadomo co jeszcze, ogolnie ford ka ma bardzo marne opinie , nie polecam forda ka ogolnie
nr5-najlepszy ze wszystkich mimo tego przedniego uszkodzenia, mysle ze 1500zl zalatwilo by sprawe a samochod jest naprawde nisko awaryjny w porownaniu do wszystkich ofert jakie przedstawilas, jesli nie zalezy ci na dynamice i wielkiej wygodzie na tylnej kanapie(bo ten samochod jest wybitnie nie przestronny) to ja bym go bral, na plus jest takze to iz sprzedajacy nie staral sie ukryc tego uderzenia
nr6-to juz chyba wszyscy mowili i ja tez sie dolacze ze samochod musi miec powazna wade skoro tak tanio ktos sie pozbywa, wiec odradzam
nr7-samochod wydaje sie na 1 rzut oka w porzadku ale zdjecia sa dosc nie wyrazne, przebieg jest zanizony jak zwykle, silnik to nie najlepsza jednostka, jesli chodzi o corsy polecam 3 cylindrowe na wielopunktowym wtrysku Eco Tec, sa trwale i oszczedne
nr8-jak widac samochod bity w prawy przod, wydaje mi sie ze dosc mocno poniewaz w srodku widac kokpit w lewym rodu znacznie odstaje od reszty, niewiem na ile to efekt domniemanej kolizji a na ile niedocniegnie inzynierow, na zdjeciu trudno ocenic, przebieg rowniez nie realny
nr9-7500 tys za takiego golasa bym nie dal, nawet zderzakow w kolorze nadwozia niema, ogolem wydaje mi sie ze jak dla kobiety brzydki stylistycznie
do tego polecalbym przejrzec jakies hondy civic beda w dobrym stanie mimo ze troszke starsze, ale napewno mnie awaryje niz te ktore przedstawilas no i faworytem wydaje mi sie suzuki pomimo niezbyt pieknego wygladu
Ostatnio edytowany przez halsky11, 19 Sty 2010, 20:31, edytowano w sumie 1 raz