Astry nie polecam nie kupuj tego szmelcu kupisz a potem za blacharką problemy ja bym sie w to nie bawił szkoda kasy na takie cos. Juz lepiej golfa albo Corse B musze przyznac ze corse rdza nie zjada
a ja i tak jestem swojego zdania, ale rob jak chcesz, nad golfem szczerze mowiac mati222 tez myslalem ale jest mniejszym i ciasniejszym autem niz astra, zreszta sam niech wybierze, zobaczy na zywo oby dwa auta i zdecyduje
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Ładowarki Webasto Live kompatybilne z Systemami Zarządzania Energią Dostawca systemów i rozwiązań dla motoryzacji zaprezentował na wystawie E-world koncepcję zarządzania dostaw energii do inteligentnych ładowarek samochodów elektrycznych. Inteligentną stację ładowania Webasto ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.