Astry nie polecam nie kupuj tego szmelcu kupisz a potem za blacharką problemy ja bym sie w to nie bawił szkoda kasy na takie cos. Juz lepiej golfa albo Corse B musze przyznac ze corse rdza nie zjada
a ja i tak jestem swojego zdania, ale rob jak chcesz, nad golfem szczerze mowiac mati222 tez myslalem ale jest mniejszym i ciasniejszym autem niz astra, zreszta sam niech wybierze, zobaczy na zywo oby dwa auta i zdecyduje
Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV Nowy Outlander PHEV nie jest tylko odmianą obecnego na rynku wariantu z silnikiem spalinowym, ani modelem demonstrującym potencjał technologii hybrydowej typu plug-in, ale kolejnym wcieleniem Nowego Outlandera – obok ...
TOP 5 - modele segmentu A czyli mistrzowie w miastach Małe samochody o długości do 3,5 metra, z niewielkim promieniem zawracania i małymi silnikami o mocy ok. 70 KM. To właśnie one najlepiej nadają się do jazdy po mieście. Są chętnie wybierane zarówno przez nabywców ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.