REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike1735 napisał(a):Wszystko to igiełki w es-lajnie
M19 napisał(a):Łatwiej by było znaleźć konkurencję typu W203, A4 B6... ?
Ja tam mysle, ze lepiej miec bmke w turasie niz mondeo w sedanie, no ale co kto woli.M19 napisał(a):Touring niestety odpada, bo po prostu kombi w ogóle mi się nie przyda.
Skoczek135 napisał(a):I problem pojawiał się wtedy, kiedy na trasie trzeba było wyprzedzić tira. I tutaj dochodzi często do braku wyczucia swoich i auta możliwości. Ile razy mi szybciej zaczęło bić serce, kiedy ciężko było wyprzedzić tira. Dlatego sobie potem powiedziałem - kolejne auto będzie z mocnym silnikiem bo duży silnik przy zachowanej rozwadze, jest bezpieczniejsze.
mike1735 napisał(a):B6 chyba jeszcze ciężej, bo to hit eksportowy. Wszystko to igiełki w es-lajnie
dzida napisał(a):ach ten es-lajn Dziwni ludzie się dają pokroić za 4 listewki na drzwiach
959 napisał(a):W cklasie bedziesz sie uzeral z rdza, a w audi z zawieszeniem Nie ma zlotego srodka Samochody to drogie zabawki.
959 napisał(a):Ja tam mysle, ze lepiej miec bmke w turasie niz mondeo w sedanie, no ale co kto woli.
Krzychu napisał(a):Trochę starawy post ale ja dopiero teraz się pojawiłem i powiem tak masz rację kolego, że mocniejszy jest bezpieczniejszy, odczuwam to jeżdżąc Seicentko gdyż nie mogę nawet autobusu minąć spokojnie więc nie raz się toczę a np. 60 konnym clio już bez problemu.
Skoczek135 napisał(a):Nie wiem jak e46, bo znam się na e36 ale tam zdecydowanie wygrywa 1.8is nad 2.0