VW VENTO (bede dzwonić ) , MEGAN oglądałem ją dzisiaj i szkoda ze nie ma wspomagania kierownicy (a zależy mi na tym zeby kupic auto ze wspomaganiem )tak samo corsa w dodatku dla mnie za mała.. kolega ma i ledwo się mieściłem mam prawie 2 metry
Niebezpieczna mikrodrzemka - jak zachować czujność podczas podróży? Zderzenie z przeszkodą czy kolizje z innymi uczestnikami ruchu to tylko niektóre z konsekwencji, jakimi może skończyć się nawet najmniejsza utrata czujności podczas jazdy, spowodowana często zmęczeniem. W trosce o ...
Felicje ma w tym samym mieście co Golf więc obejrzeć nie zaszkodzi. Jak masz możliwość to rejestruj na kogoś kto ma zniżki ojciec,matka,dziadek,brat itp.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
matlager napisał(a):w Vento przeraża mnie ten silnik duże opłaty chyba będą..
matlager napisał(a):Laguna odpada 1.8 benzyna , nie wydolę na paliwo
A jak coś się w aucie zepsuje to już tego nie naprawisz, bo nie będzie kasy? Może lepiej zainwestować w fajny rower, a o samochodzie pomyśleć kiedy będzie Cię stać na jego utrzymanie?
Hmm.. , a ta Fiesta [link do auto.pl wygasł] ? To auto komis i cena za duża jak na taką fiestę , komis akurat znam bo znajomy tam kupywał corse b i smiga do dzis pól roku juz , tylko pytanie ile za taką fiestę rozosądna cena? , a moze macie cos lepszego region slask (katowice +10/15km) do 4 tyś.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.