Pierwsze auto 8-14 tysi śląskie

04 Lis 2017, 09:34

Witam wszystkich forumowiczów,
w piątek odebrałem prawko i szukam furki. Zanim miałem dokument zakładałem, że na pierwsze auto znajdę coś co posłuży mi 3-5 lat, ale teraz to chyba czas pokaże.
Budżet od 8-14/15 tys., zakres poszukiwań po olx Sosnowiec i 15-30 kilo okolice. Samochód będzie używany dziennie na dojazdy do pracy Sosnowiec-Katowice, Sosnowiec-Tychy - powiedzmy 30-40 kilo dziennie. Co do samochodów póki co patrzę na pojemności 1,4-1,6 benzyna.

Co znalazłem:
1. [link do oferty na Olx wygasł] focuc 5 klocków,
2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] opel bertone ujdzie, ale coś mi nie gra
3. [link do oferty na Olx wygasł] grande punto, ale 1,2 podobno nie jeździ
4. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] s40 z 2002 chyba handlarz
5. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] afla 147 mój faworyt (wiem jakie są opinie o alfie, ale w zamian autko daje sporo)
6. [link do oferty na Olx wygasł] colt
7. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] c4 w dieslu, ale bez dwumasy i filtra (widoczność podobno do bani do tyłu)
8, [link do oferty na Olx wygasł] fiesta coś tanio, ale jeżeli jest ok by uszła
8. [link do oferty na Olx wygasł] astra 3 i tu też [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Bażant
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 11 2017
Auto: Nie mam

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...