Jakie sa wasze opinie na temat bmw 320 d e90 ? Jak dla mnie ekonomiczne tylko 5l/100km. Jakies inne propozycje z waszej strony (10tys euro max) ?? Pozdrawiam.
A czy stać cię na utrzymanie takiego samochodu? Niestety e90 ceny części są wysokie, taka wymiana turbo może wynieść z 4 - 5 tysięcy. Do tego w tym budżecie będzie ciężko znaleźć jakiś zdatny egzemplarz, zdecydowana większość to niezła padlina.
Tak jak koledzy wyżej,ja również odradzam Ci teraz zakup tego BMW,poszukaj czegoś innego. Choćby niewiem no Seat Leon? np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Mille Miglia 2017 - najpiękniejszy rajd na świecie Po 4 dniach i tysiącu mil kierowcy startujący w Mille Miglia dotarli do Brescii! Najpiękniejszy rajd na świecie dobiegł końca. Prawie pół tysiąca zabytkowych aut wyścigowych, co najmniej drugie tyle samochodów ...
Chłopak ma na e90 a ten z leonem wyskakuje i to jeszcze kochanym przez polaczków 1,9TDI
Nie powiem złego słowa na temat tych silniczków, ale ludzie leon 20tyś a tu jest 2x tyle ; ) I kieruje się w stronę BMW.
Hmmm więc tak przemyśl sobie na spokojnie ile masz pieniędzy i jaki masz dochód miesięczny, czy jesteś w stanie utrzymać te auto serwis, naprawy, oc, ac
Chyba że sponsorują rodzice, to tak bierz e90 świetne autko ; )
A co złego jest niby w 1.9TDI? Ale pomyśl też logicznie,19lat,BMW RWD i do tego minimum 163KM,sorry ale jak dla mnie to nie wróży nic dobrego i też jestem zdania jak koledzy wyżej że jak narazie szkoda pakować sie w to BMW.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Ale pomyśl też z drugiej strony ; ) Chłopaczek ma do wydania 40k To czemu proponujecie mu coś za 20, pewnie to przemyślał i tyle może wydać
Hmmm może A4? Tyle że nie mam zaufania do silników 2,0TDI
Pękające głowice i inne dziwne rzeczy, podobno od 2007 to całkiem inna konstrukcja, a ile w tym prawdy to się okaże Hmmm za 30 kupisz na wypasie A4 B6 z bezproblemowym 1,9
No i co z tego że wyskakuje z Leonem?Kupisz takiego wrzucisz ładne koło,ciemne szyby,dopieścisz i jeżdzisz a jeszcze zostanie kasa na ewentualne naprawy. Ale ok rozumiem nie musicie nic tłumaczyć.
Ja w wieku 19 lat... a to było prawie 1,5 roku temu myślałem jak tylko tutaj wdepnąć i zobaczyć ile jedzie auto ... specjalnei brałem małe auta żeby sie nie zabić (na szczecie juz mi przeszlo) ... Czlowwiek ma jeszcze w głowie troszke namieszane , ani tutaj doświadczenia , ani umiejetnosci ( oczywiscie nie sugeruje ze ja mam tutaj wielkie doswiadczenie )... ... A co z ubezpieczeniem .. chyba by musiał zapłacić z 5 tysi za to ubezpieczenie ... Wiec kolego , radzę Ci sie zastanowić ... bo jest dużo innych dobrych aut ... i nowszych ... żebyś później nei płakał , albo żeby Ciebie nie zbierali z asfaltu
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.