też tak uważam, że szkoda dawać tyle za A4 szczególnie, że kolega 2 lata temu dał tyle kasy ale za wersję 101KM? 1,9TDI
Z drugiej strony dałem za swojego ISa z tego roku prawie 19k z nowymi oponkami i zrobionym rozrządem ale nie ma chyba marki, która lepiej trzyma cenę w tej klasie
A co powiecie o tym a4 tu już b6 dzisiaj oglądałem na własne oczy i nic złego nie widziałem ale ja się na autach nie znam to zostawiam to wam [link do oferty na Olx wygasł]
Nie wiem tylko dlaczego jak dzisiaj oglądałem auto to było na niemieckich blachach a na ogłoszeniu jest bez
Nic nie widziałeś? Zobacz na prawe drzwi pasażera i porównaj odcienie, klapa wymieniana? brak oznaczeń, lewa strona od drzwi kierowcy inny odcień a od drzwi pasażera ciemniejszy kolor.
Co sądzicie o megankach II? jak z awaryjnością i ogólnie jakie macie opinie o tych autach? Tu mam kilka ciekawych z okolicy: 1: [link do oferty na Olx wygasł] 2: [link do oferty na Olx wygasł] 3: [link do oferty na Olx wygasł] 4: [link do oferty na Olx wygasł]
Darmowe ogłoszenia o samochodach i nie tylko, warto z nich korzystać? Współcześnie ogłoszenia o samochodach coraz częściej są zamieszczane na bezpłatnych portalach. Takie rozwiązanie daje wiele możliwości zarówno ogłaszającym, jak i osobom zainteresowanym kupnem auta. Szybki dostęp ...
Bieżnikowanie opon - nie tylko w czasie kryzysu Rok 2011 był dla polskich bieżnikowni bardzo dobry. Wszystkie zakłady bieżnikujące opony odczuły zwiększony popyt na opony bieżnikowane zwłaszcza w drugiej połowie roku. Tendencja wzrostowa widoczna też była w pierwszych ...
to sam już nie wiem na jakie auta patrzeć co możecie mi polecić w tym budżecie? Zależy mi na takim świeższym wyglądzie auta żeby się jakoś prezentowało, wiem że wygląd nie jest najważniejszy ale brzydkiego auta albo takiego o starej stylistyce kupić nie chce bo nie cieszyła by mnie jazda nim I jak już wcześniej pisałem kombi i długie sedany odpadają(najlepiej ponieżej 4,5m)
Co sadzicie o tym aucie? dzisiaj pojawiło się u lokalnego handlarza, wygląda spoko tylko dziwi mnie cała poszarpana ta osłona co wycisza(nie wiem jak to się fachowo nazywa ) [link do oferty na Allegro wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.