REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
A co Ci w tej jeździe nie pasowało? Odpowiedź na to pytanie może pomóc w dopasowaniu innych modeliAlicja88 napisał(a):- Honda Civic VIII gen "ufo" 1.8 rocznik 2006 (to auto to takie moje małe marzenie, ale dzisiaj miałam nim jazdę próbną dzięki uprzejmości znajomego i hmm.. nie byłam zdecydowanie na tak)
Ciekawe auto ale tu będzie Ci brakowało miejsca i na pewno 5 osób nie pojedzie komfortowo na takiej trasie jak wspomniałeś nawet przy czterech będzie słabo.Alicja88 napisał(a):- Honda Jazz 1.4 po 2006/07 roku (wiem, ze ma tylko 83KM w starszej wersji)
Tu będzie chyba najlepiej patrząc z Twojej stronyAlicja88 napisał(a):- Toyota Corolla E12 hatchback po 2006 roku.
Jak spodoba Ci się jakiś samochód i chcesz go sprawdzić to poproś właściciela o dane dzięki którym sprawdzisz auto na historiapojazdu.gov.pl. Takie dane powinna otrzymać bez problemu.Alicja88 napisał(a):Kompletnie się nie znam na tym, boję się kupować od handlarza i sprowadzane samochody. Większość na otomoto nie udostępnia albo nr rej, albo VIN albo daty pierwszej rejestracji pojazdu, więc nie ma opcji sprawdzenia w CEPIKu.
z prywatnym też możesz wtopićAlicja88 napisał(a):I dalej nie wiem jak nie wtopić z handlarzami
Alicja88 napisał(a):Pojechałam zobaczyć jednego z tych Jazzow pod Wwę, jestem z Gdańska więc kawałek. Ładny, wszystko fajnie, ale blachy jakoś tak nie do końca spasowane. Słupki niby równo ale nie do końca. Odpuściłam.