hehe zaczyna się wymiana
![Szczęśliwy :D]()
ja powiem tyle - mam focusa mkII z silnikiem 1.6tdci i jest to bardzo dobry samochód - ma oryginalny lakier i NIGDZIE nie gnije. Zaraz po zakupie został oczyszczony i zakonserwowany i odpukać auto spisuje się bardzo dobrze.
autor tematu szuka małego auta do 17tys zł w benzynie którym chce także przewieźć swoje dziecko
fiat grande punto w benzynie podobno świetne samochody - obok sąsiad ma naukę jazdy i rozmawiałem z nim na ten temat jak jeździły u niego GRANDE PUNTO. Auto niezniszczalne tylko trochę oleju paliło od wymiany do wymiany.
golfa IV nie polecam za 17tys hehe bo za pół roku 6 za niego nie dostaniesz
warto pomyśleć nad YARISem z mocniejszym benzynowym silnikiem tylko wnętrze bardzo kontrowersyjne jednym się podoba innym nie - mi ogólnie się nie widzi
NAPISZĘ nie dlatego że mam takiego na sprzedaż (chociaż nie wiadomo do końca czy jednak nie zostawimy dla siebie)
zobacz sobie MITSUBISHI COLT od 2004r w górę - powiem tak auto ma bardzo dobre opinie do tego wszystkiego 5drzwi i masa miejsca wewnątrz auta - coś nie do pomyślenia z tyłu osoby 2m wzrostu nie będą narzekać, na dodatek możesz sobie regulować przestrzeń wewnątrz auta składane siedzenia i regulowana tylna kanapa silnik 1.3 cztery cylindry o mocy 95KM daje rade - zapierdziela jak wariat z każdego biegu
zobacz sobie także HONDA JAZZ - auto także cieszące się świetną opinią wśród użytkowników no i cieszące się dużym zainteresowaniem wśród złodziei...