Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dzida napisał(a):Miałem taki budżet jak Ty i nigdy nie kupiłbym diesla - życie jest zbyt krótkie aby nim jeździć i smrodzić (za większością polskich ropniaków jak jadę muszę włączać obieg zamknięty)
I tak mam dobre auto za tą cenę, a skodą z dieslem muszę jeździć służbowo (taka praca). Po służbowych 700km z Mazur, aż miło było wsiąść do Leszka z tej Skodziny
j0zek napisał(a):Po pierwsze ośle nie chodzi o to, czy mam diesla czy nie mam i to moja sprawa, tylko o twoje durne komentarze
j0zek napisał(a):O proszę pan sobie kupił jakieś lepsze autko od huydaya i pyta kogo na co stać
j0zek napisał(a):mam inne koszty ważniejsze od samochodu
j0zek napisał(a):A jeździłem wcześniej mg zr vvc a teraz zt
edit:
Szkoda offtopa na dyskusję z człowiekiem, który zachowuje się jak gimnazjalista - wyzywanie, pajacowanie, że kupił Accenta do SWAPa, gejowkie wysyłanie dzióbków - nie czyta ze zrozumieniem, ocenianie ludzi po samochodzie i nie może ogarnąć, że poprzednie auto dobre jest dla studenta na dorobku, a kolejne dla lubiącego motoryzację, który lubi sobie doinwestować i ma inne podejście do samochodu.
To nie ja miałem już kilka ostrzeżeń, także pozdrawiam, bo jakbym był adminem to za takie czepianie się mnie, (przecież miałem Accenta - straszne) to wyleciałbyś jak niektórzy ale masz szczęście ;]
Panowie admini jak przeszkadza, to możecie posprzątać - sory za bałagan.
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]