Witam mam zapytanie. Jakie auto na pierwsze polecacie dla początkującego kierowcy? Do 2.5 tys. zł. Najlepiej żeby była mała pojemność i instalacja podtlenku szatana (LPG). Dobrze by było gdyby było też tanie w utrzymaniu Z góry mówię, że nie chcę Tico ani Matiza. Celuję w coś typu Corsa B, CC/SC, może jakiś VAG.
Emisje CO2 nowych samochodów w Europie najwyższe od 2014 roku Średnie emisje CO2 (wg NEDC) nowych samochodów w Europie w 2019 roku wzrosły już trzeci rok z rzędu. Zdecydowana większość producentów sprzedała w zeszłym roku bardziej emisyjne samochody niż rok wcześniej. ...
Starociami też nie. Wiem bo nie jestem z łapanki gdzieś z ulicy tylko starą wygą w tej branży. Ludzie staroci nie chcą kupować. To nie moje zaprzeczenie zdania "rocznikiem się nie jeździ" lecz większości ludzi. Stare jest dobre, ale tylko jeśli ma wartość kolekcjonerską jako zabytek.
A więc wypowiem się. Tico i matiza nie chcę bo są to nad wyraz brzydkie auta. Astry F nie chcę bo prawie wszystkie egzemplarze w moim budżecie są zgniłkami (zgnite progi, błotniki z tyłu). Nie chcę zgnitego auta bo za dużo by było z tym roboty i przekroczyłoby to mój budżet przeznaczony na auto. Sam zastanawiałem się nad CC/SC 900-1.1 w gazie, Pugiem 106 w gazie, golfem II 1.3 gaz i brałem pod uwagę corsę B w gazie ale jak to opel - w tamtych latach blachy były w nich strasznie słabe. Bardzo mi zależało na jak najmniejszej pojemności żeby nie płacić zbyt dużo za OC i utrzymanie owego auta. Dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.