REKLAMA
Witam!
Przymierzam się do zakupu swojego pierwszego w pełni własnego samochodu. Prawo jazdy zdałem niedawno , ale samochodami jeżdżę od dwóch lat. Jeździłem już mazdą 323f , Renault Scenic , Opel Astra , Nissan Primera. W swoim życiu zrobiłem około 10tys km , więc nie boję się kupić samochodu za 20tys zł. Dlatego z góry proszę o nie dawanie rad w stylu "kup coś tańszego".
Strasznie podoba mi się BMW e46, a nawet mam już upatrzony jeden konkretny egzemplarz. Jednak tutaj nasuwa się moje pytanie , czy 19tys za samochód z 2001r z przebiegiem prawie 300tys (diesel) to racjonalna cena?
[link do oferty na Olx wygasł]
W niedzielę wybieram się obejrzeć ten samochód , ale wcześniej postanowiłem zapytać o zdanie osoby które znają się na tym dużo lepiej niż ja (czyt. Was).
Jestem otwarty również na propozycję innych modeli samochodów. Zależy mi na samochodzie minimum 4 osobowym (4 dorosłe osoby) , miał chociaż delikatnie sportowy wygląd. Nie mam uprzedzeń do żadnej marki. Wcześniej zastanawiałem się nad Vectrą C , ale doszedłem do wniosku że na taki samochód to chyba jednak za wcześnie. Duży , rodzinny samochód kupię jak będę zakładał rodzinę .
Z góry dziękuję za pomoc