REKLAMA
Witam,
Poszukuję auta najlepiej z Polskiego salonu, max 10 lat i oczywiście z jak najmniejszym przebiegiem oraz przynajmniej 100KM.
Auto poszukuję w segmencie C. Ciężko mi cokolwiek znaleźć rozsądnego w mojej okolicy co będzie mi się podobać. Przejrzałem forum już nie raz i widzę że w większości w tym budżecie to polecacie Astre 3, Corollę lub Focusa II tylko że z Polskiego salonu ciężko jest znaleźć. Zapytacie dlaczego chcę z Polski otóż nie mam zielonego pojęcia o samochodach, nie mam znajomego mechanika z którym mógłbym jechać obejrzeć samochód, a Niemieckie jak oglądam to u nas są tańsze niż u nich więc wniosek nasuwa się sam że coś jest nie tak z autem jeżeli w Polsce kosztuje on mniej niż w Niemczech. Auta szukam głownie na terenie Śląska i na razie wpadły mi jedynie w oko takie sztuki. Co o nich sądzicie? Jest warto jechać i zabrać auto na stację diagnostyczną w celu kontroli przedzakupowej? Dodam iż jest to mój pierwszy samochód, a na co dzień to poruszam się fiatem stilo, reno clio 2 i hyundaiem ix35.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]