REKLAMA
Szukam dość małego auta, które da mi choć odrobinę frajdy na ulicach. Jak dla mnie to chyba 90KM wystarczy przy małej wadze. Zastanawiam się nad mazdą 323, 323f, honda civic.
Coś ciekawego znajdę jeszcze?
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
barol91 napisał(a):Daewoo Lanos 1.6 16V 106KM,naprawde polecam to auto u mnie rodzice maja ponad 6lat i nie ma narzekania,super samochodzik troche ciezki do zdarcia
jest w niemczech polo na alusach po lekkim tunnigum919 napisał(a):Szukam dość małego auta, które da mi choć odrobinę frajdy na ulicach. Jak dla mnie to chyba 90KM wystarczy przy małej wadze. Zastanawiam się nad mazdą 323, 323f, honda civic.
max23 napisał(a):jest w niemczech polo na alusach po lekkim tunnigum919 napisał(a):Szukam dość małego auta, które da mi choć odrobinę frajdy na ulicach. Jak dla mnie to chyba 90KM wystarczy przy małej wadze. Zastanawiam się nad mazdą 323, 323f, honda civic.
3 drzwiowe 1.4 bardzo zadbane za 1500 euro po wymianie rozrządu i z aktualnym badaniem tech ,sportowe fotele ,szyber-metalic roczni 1997 ,na gotow wyjdzie cię ok 10tyś ,ale stan bez zarzutu