Witam Chciałbym zakupić swoje pierwsze auto. Mój budżet wynosi - 5 tys. Zależy mi na tym żeby auto było mniejsze - najlepiej 3 drzwiowe, mało paliło, było mało awaryjne i części były w miarę tanie. Zastanawiałem się na Hondą civic VI. Co myślicie o tym aucie? Opłaca się coś takiego w ogóle brać?
Civica VI generacji jak najbardziej opłaca się brać bo to dobry trwały i ekonomiczny samochód ale uwaga na rdzę bo to jest główny minus hond z tamtego okresu. Ja proponuję jak coś małego kompaktowego mitsubishi colta. A skąd jesteś to czegoś poszukamy
Kraków, na razie staram się zorientować co opłaca się kupić, a auto będę brał za jakiś miesiąc może dwa. Colt też fajne autko. A i właśnie zależy mi na tym żeby auto miało klimatyzację.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Co zrobić kiedy auto odmawia posłuszeństwa? Patrząc na samochód w pierwszym momencie zachwycamy się jego linią, doceniamy parametry silnika, cieszą nas wygodne fotele i niesamowity dźwięk wydobywający się z zestawu audio. Wszystkie te elementy wpływają na komfort ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.