Pierwsze Auto do 5000zł Peugeot 206

20 Paź 2016, 22:58

Witam,
Poszukuję swojego pierwszego auta które pozwoli mi się nauczyć oraz oswoić z jazdą po Polskich drogach. Po długich poszukiwaniach zdecydowałem że będzie to Peugeot 206 benzyna. Niestety kompletnie się nie znam na autach więc proszę o pomoc.
Budżet: 5000zł chociaż gdyby trzeba było dołożyć trochę pieniędzy żeby dostać lepsze auto jestem w stanie to zrobić.
Rejon: Niestety przez brak czasu jestem zmuszony szukać auta tylko i wyłącznie w Warszawie.
Użytkowanie: 95% Miasto 5% Trasy. Nie będę częściej niż raz na 2 miesiące wybierał się z dłuższe trasy.
Wyposażenie: Tak naprawdę nie mam żadnych wymagań.
Oczywiście w grę wchodzą inne auta niż wspomniany Peugeot 206, zależy mi jedynie żeby auto dało radę przetrwać chociaż rok :)

Pozdrawiam
Loken
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 10 2016
Auto: Nie mam

20 Paź 2016, 23:13

W tym budżecie nie szukaj na siłę jednego modelu, bo nic nie znajdziesz, a raczej coś, co ma ważne długo opłaty, w miarę zdrową blacharkę i dobre opony. Zresztą tutaj wszystko napisanehttps://www.forumsamochodowe.pl/poradnik-kupujemy-auto-za-kilka-tys-zl-vt92465.htm
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

21 Paź 2016, 10:04

Zerknij na te:
[link do oferty na Olx wygasł] - 13lat w jednej rodzinie.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - błąd w mocy (ten silnik miał 60km i 80km).
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - trzeba się dokładnie przyjrzeć dołom drzwi bo chyba ruda powoli atakuje.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012