Pierwsze auto do 5500zł

29 Gru 2017, 12:06

Szukam auta do 5500zł. Nie liczę że dostanę w tej cenie idealne auto z którym nic nie będzie trzeba "robić". Szukam auta z małym silnikiem które mało spali. Codziennie będę dojeżdżał tym autem do szkoły (w jedną stronę 10km). Szukam auta od razu z zamontowana instalacją gazową. Dzisiaj jadę obejrzeć to

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Na co szczególnie zwrócić uwage? Możecie coś powiedzieć już po samych zdjęciach?

Jestem z okolic Bielska Białej. Jeśli macie jakieś lepsze propozycję to proszę wysyłać.

Jeśli auto będzie warte uwagi i przekroczy budżet (max do 6000) również wezmę je pod uwage. Te 6000zl to są pieniądze na samochód. Na ewentualne pracę przy nim i opłaty mam odłożone.
klex995
Nowicjusz

Prawo jazdy: 20 12 2017
Przebieg/rok: 8tys. km
Auto: Nie mam

29 Gru 2017, 14:01

Przyjrzałem się tej corsie i jednak odpada. Za duże ryzyko.
klex995
Nowicjusz

Prawo jazdy: 20 12 2017
Przebieg/rok: 8tys. km
Auto: Nie mam

29 Gru 2017, 19:14

Dlaczego tak uważasz? Ja oprócz bitego prawego przodu nie widzę nic podejrzanego.

Tak na szybko:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - masz pod nosem i od nowości w jednych rękach i zapewne tego ktoś zostawił w rozliczeniu za inny a często takie auta są w dobrym stanie.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tylko cena trochę przesadzona..
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012