Jak narazie to widać że szukasz złomu a nie auta i Shatanka ma trochę racji bo masz mały budżet a wymogi jak przy 50k..
rozumiem,ze chcesz sie teraz podlizac dziewczynie ;] Twoje odpowiedzi parę razy mi się przewijały na forum i jezeli dalej będziesz tak podchodził negatywnie do innych ludzi, którzy normalnie proszą o pomoc to jeszcze długo będziesz jezdził swoim Dokkerem.
Z tych czterech ta Mazda 323f jeszcze ujdzie, mimo iż większość coupe/sportowych poniżej 10k to dla mnie śmiech to ten jeszcze da radę. Warto sprawdzić? Astra rzeczywiście odpada, Civic za 4.9 ma zdartą maskę, a w drugim Civicu nie chce mi się nic poprawiać na starcie.
Wiem, że silnik 1.0 może palić tyle co 1.4 np. aczkolwiek napisałem, że spalanie to rola trzeciorzędna. Facet od Corsy napisał, że to brud a nie rdza, więc poza słabym silnikiem chyba wszystko jest ok?
W takim razie Astra benz jakie silniki są w porządku?
Trafiłem jeszcze Vectre B 1.8 Benzo, ale 4500zl to chyba zbyt podejrzana cena, nie?
[link do Gratka wygasł]@Koniu Spoko, luz, ja się nie denerwuje, tym bardziej na forum, ale po ludzku spytałem i wymieniłem swoje wymagania (czy bez kitu
"-Moc silnika i spalanie raczej obojętne gdyż auto będzie użytkowane głównie na paro godzinne wypady do miasta kilka 2-3 razy w tygodniu
- Marka raczej obojętna gdyż nie ma co wybrzydzać za takie pieniądze aczkolwiek zależy mi na w miarę miłym wnętrzu
- no i żeby jakoś w miarę wyglądał i zewnątrz i nie było wstyd podjechać po dziewczynę albo do centrum (pół żartem pół serio
![Razz :P]()
)"
to są wygórowane wymagania?
![Uśmiechnięty :)]()