Dzien dobry,
Poszukuje mojego pierwszego autka, do 6 tys zl. Nastawiam sie na hatchbacki lub coupe, jednak w gre wchodzi rowniez sedan, kombi odpada definitywnie. Bede jezdzic glownie w miescie, lub niedalekie wypady poza, wyjazdy do 150 km srednio raz w miesiacu, pewnie w okresie wakacyjnym bedzie ich wiecej. Wiem ze nie powinienem szukac modelu, tylko konkretnego egzemnplaza, jednak bardzo podoba mi sie honda civic vi gen [ z kazdym typen nadwozia ] oraz honda prelude 95-01 , wiec na tym chcialbym sie skupic, chetny jestem rowniez na ibize, 323f, almere, golfa, audi3 a3 + licze na wasze propozycje, wiem ze ciekawym wyborem jest toyota corolla, jednak zupelnie mi sie nie podoba wiec niestety odpada
![Wink ;)]()
Jestem ze Szczecina więc preferowalbym auta z woj zach-pom, lub sasiadujacych wojewodztw. Jesli uwazacie jakies auto za godne przejechania wiecej. Oczywiscie ze zwzgledu na rodzaj uzytkowania wybieram benzyne, LPG zawsze mily dodatek
![Wink ;)]()
Jesli chodzi o honde, wyczytalem ze najlepiej wybrac silnik v-tec, jednak do kazdej musialbym przejechac ponad polowe kraju,nie wiem czy ma to sens. tak czy inaczej podaje kilka propozycji ktore najbardziej mnie zainteresowaly.
civic
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do oferty na Allegro wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]prelude
[link do oferty na Allegro wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]