REKLAMA
Witam!
Szukam autka do 7.5k, dopiero co kończę prawko i doświadczenie mam zerowe. Po długim szukaniu, bo fan motoryzacji ze mnie nie jest. Znalazłem Omege B FL z silnikiem 2.0 16v i bardzo się mi ona podoba. Pierwszeństem dla mnie jest wygoda i wygląd w środku, a póżniej na zewnątrz. Tylko jak mój tata się o tym dowiedział to wszczeła się wojna o napęd na tył... Ja nie wiele wiem, ale wydaje mi się że to jest nie wielka różnica w prowadzeniu auta. Ale przy systemach pomagających w prowadzeniu to ma wielkie znaczenie przy spokojnej jeździe? Wkońcu wszystko jest dla ludzi...
Także Omega schodzi na bok, chyba że ktoś dowali porządny argument ZA, tak żebym przekonał ojca
Tak więc szukam auta, które będzie "eleganckie", z nie za dużym silnikiem i najlepiej Benzyna + LPG. I ten napęd na przód... Auto mi będzie służyć na drobne odcinki, może czasami na jakiś wyjazd. Szaleć nim nie zamierzam, ma być na jak najdłużej. Przy zakupie do pomocy mam doświadczoną osobę, ale nie zaszkodzi jak ktoś wspomni na co uważać przy zakupie danego auta.
Z góry dziękuje za jakiekolwiek wskazówki i porady!