łysy30 napisał(a):Za 8k można mieć przecież zadbanego niemca/japońca (oczywiście nieco starszego od Xsary/C5, ale w niczym im nie ustępującego,
Albo zadbanego anglika [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Do 8 tys. można znaleźć roverka 45 w na prawdę super stanie bo przed lifty zaczynają się praktycznie od niecałych 5 tys. właśnie na ok 8 kończąc.
I tutaj mnie zaciekawiłeś Zwłaszcza propozycjami nr 1 i 5
A taka naszła mnie myśl, czy możliwe jest znalezienie jakiegoś trochę mniejszego autka (teść odradził mi C 5 ze względu na gabaryty i zapchany parking w okolicy) które nada się na średnie trasy?? Nie wiem może jakieś bardziej miejskie autko z charakterem?? Czy może jednak to się nawzajem wyklucza (zwłaszcza w tej cenie)??
Jak najbardziej tylko nie 1.6 16v bo to najgorszy syf w tym aucie. Pod uwage można wziąść jeszcze Seata Ibize tylko sporo egzemplarzy jest z nieszczęsnym 1.4. [link do Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
BMW Concept CS 2007 BMW Concept CS to wizja czterodrzwiowego samochodu, który łączy w sobie prestiż luksusowego Gran Turismo z fascynującym urokiem sportowego samochodu o wysokich osiągach. Ekspresyjny design, wyselekcjonowane materiały ...
Jakoś tak chwilowo sprawa wyboru auta zwolniła. Jest za to pewna dobra wiadomość, udało mi się podnieść budżet do maksymalnie 10k na sam samochód. Więc czas się znów za czymś rozejrzeć.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.