Pierwsze auto do 8k - Opel Astra G?

08 Lis 2017, 15:47

Megane sam nie wiem co myśleć z jednej strony ten model ma sporo wad ale z drugiej samo ogłoszenie wygląda sensownie.
Też nie mam zdania,wygląda ładnie ale sprowadzony i już opłacony no nie wiem..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

09 Lis 2017, 08:21

Do Renaulta przekonany nie jestem, wolałbym jednak jednostkę sprawdzoną. No i w grę wchodzą tylko auta z Poznania, co też mocno zawęża poszukiwania.
Mazda wygląda spoko, ale ma dosyć duży przebieg, wyposażenie jest spoko, cena do negocjacji, ale to może oznaczać że w tym aucie będzie sporo do roboty. Narazie chyba odpuszczę ją sobie, i poczekam, może pojawi się coś nowego sensowego. No i nie szukam auta szybkiego, sportowego, zdecydowanie nie ;-)
Husii
Nowicjusz

Auto: Nie mam

09 Lis 2017, 10:02

Wszystkie auta będą miały duży przebieg, tylko nie wszystkie mają go wpisany.
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

10 Lis 2017, 06:08

Mazda będzie miała. Sporo do roboty :lol: czytaj: nadkola tył, błotniki przód, doły drzwi, podłoga i podłużnice :lol: właśnie pozbylem się takiej samej z tego samego roku, tylko że miała 210tys km nabite. Przeglądu już prawie nie przeszła bo podłużnice prawie dziurawe i podłoga a w tym. Roku nawet nie jechałem tylko sprzedałem handlarzom. Silnik mechanika jak najbardziej ok. Ale blacha to porażka... Nigdy więcej mazdy
Sobolxx
Początkujący

Miejscowość: Knurów
Prawo jazdy: 21 09 2009
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Renault Megane
Silnik: 1.4 Tce 130Km
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda KAROQ - kompaktowy SUV
    Nowy kompaktowy SUV ŠKODY będzie nosił nazwę KAROQ. Jego nazwa i pisownia pochodzą z języka Alutiiq, używanego przez przedstawicieli rdzennego plemienia mieszkającego na wyspie, przy południowym wybrzeżu Alaski. Nazwa ...
    Volvo V40 Cross Country uterenowiony hatchback
    Podczas targów motoryzacyjnych w Paryżu, na stoisku Volvo oprócz Volvo V40 R-Design, zostanie zaprezentowane całkowicie nowe Volvo V40 Cross Country. Ten crossover wyróżnia się podniesionym o 40 mm zawieszeniem ...