Honda za 9100 jest już nieaktualna - poszła szybko
[ Dodano: Czw Kwi 29, 2010 14:57 ]A co powiecie na takie ogłoszenie:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
wiem, że te zdjecia mało wyraźne, ale rozmawaiłem ze sprzedawcą i ma mi jeszcze podesłać zdjęcia wnętrza.
Powiedział też, ze jest pęknięty tylny zderzak (po parkingu) no i że rdza w nadkola wchodzi (co akurat w tych Civicach jest częste) - prosiłem, żeby zdjęcia tego tez mi podesłał.
Mówił, ze jest trzecim właścicielem - odkupił od brata, a ten od jakiegoś starszego dziadka, który kupił ja w salonie.
W sumie to zastanawiam się nad ceną - facet stwierdził, że potrzebuje gotówki i dlatego taka a nie inna i prawie od razu zgodził się na 6 tysięcy.
Aha, i zgodził się na wizytę w serwisie - chciałem najpierw umówić się na oglądanie na ten weekend, ale pewenie wszystkie serwisy będą zamknięte, więc pomyślałem o wtorku.
Jesteście w stanie jakos to wszystko sensowenie ocenić?
[ Dodano: Sob Maj 01, 2010 15:26 ]No i kolejna oferta sobie przeszła koło nosa
Dalej więc szukam
Co powiecie na taką Corollę:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
licznik chyba nie cofany.
Gaz sprzed dwóch lat, to chyba już jakieś w miarę nowe rozwiązania - podobno już tak nie wpływa na osiągi.
Tylko, że słyszałem, że wpływa to na żywotność silnika - to prawda?
[ Dodano: Sob Maj 01, 2010 15:56 ]Jako, że cały czas przeglądam, to jeszczed taką Corsę wrzucę
[link do oferty na Allegro wygasł]
Cena dosyć kusząca, trochę niepokoi ta rdza, ale przynajmniej podał to od razu, więc nie ściemnia w tym temacie
Silnik chyba dosyć mocny, ajk do takiego niewielkiego autka