Witam.
Nie stałem już nowy wątek t a zmieniłem ten - Sprecyzowałem do trzech aut.
Szukam pierwszego auta w niemczanach tak do 1.5k euro.
Zostawiam się nad :
Fiat Bravo/Brava 1.6 16v 103 KM
Volkswagen Polo III 1.4 16V
Opel Corsa 1.4 16V
Wielkich wymagań nie mam jak na początek. Pierwszy rok, zima... nabrać doświadczenia..
- tańsze w eksploatacji ( naprawy , części )
- mało awaryjne ( żebym często nie biegać po warsztatach )
- co do spalania myślę potem o gazie
Ostatnio edytowany przez maksims 07 Mar 2011, 21:10, edytowano w sumie 13 razy
tak na początek corsa była by dobra,vw golf i polo będą na pewno droższe,seat i ford raczej bym sobie podarował,a fiat? podobno nie są takie złe jak pisza co poniektórzy
[ Dodano: 5 Marzec 2011, 22:31 ] tylko napisz jeszcze za jaka kase?
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Warsaw Extremizer Motor Cup / relacja 10 Rocznica Imprez SSS – I RUNDA już za nami! Od 10 lat Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego organizuje imprezy motoryzacyjne. Zaczęło się od propagowania ¼ mili w Polsce. Obecnie SSS to nie tylko ćwiartka, a ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.