Witam, szukam dla siebie 1 auta no i znalazłem nawet w sumie fajny egzemplarz.
[link do oferty na Olx wygasł]Jest to Ford Mondeo oczywiście gaz będzie założony. Byłem dzisiaj z tatą obejrzeliśmy go w miare dokładnie, w środku zadbany, przód i boki nie bite bagażnik też niby ok, drzwi elegancko się domykają, papiery sprawdzaliśmy w 2010r wpisane 97 tys przebiegu o ile dobrze pamietam tak tata patrzył no i przypuszczamy ze te 113 tys to na bank nie prawda (choć zapewniają) to ze 200 ma, ale to nie problem raczej. No i tata ma jutro jechać się tym przejechać, tzn no tak do 180 napewno go bujnie żeby wszystko ewentualnie na jaw wyszło. No i on już miał mondeo , dwa focusy, teraz ma trzeciego w kombi focusa ogólnie zna sie auta długo jeżdzone z Austrii tylko ze mi diesla nie trzeba w Polsce no i myślę ze jak tata sie przejedzie to będzie wszystko wiedział, jak odpalaliśmy silnik elegancko chodzi. No i jeszcze jedna rzecz którą zauważył tata, przy włączeniu zapłonu
kontrolka od poduszek nie gaśnie razem ze wszystkimi tylko po około 2-4 s, i sprawdziłem w naszym i ta kontrolka gaśnie razem ze wszystkimi, tata mówi że to albo poduszka została wystrzelona albo sprzedana. Co sądzicie o takim aucie? Bezpieczeństwo ? jak cena ? Chcialbym poznać wasze opinie. Chciałem kupić Volvo s40 tydzien temu był gorący towar do wzięcia i sie spóźniłem. Interesują mnie auta na terenie woj.Lubelskiego. Pozdrawiam
Edit: DOam ż emój budżet to ok 10-11tys + założenie do niego gazu oddzielnie