Ach to znowu ja. Jeszcze jedna propozycja. Sprzedaje osoba polecana. Podobno wszystko działa doskonale. I mam pytanie co sądzicie jeszcze o tej Toyotce? [link do oferty na Allegro wygasł]
Możliwe jest jeszcze spuszczenie z ceny o około 5 stówek.
Jak dla mnie to cena normalna ;] Corolki sa wytrzymałe i maja ocynk blachy wiec rdzy nie znajdziesz. Ja od siebie polecam Audi 80. Za 5 tyś. znajdziesz zadbane około 92-93 rok . Nadwozie nigdy nie zgnije a cześci taniutkie jak barszcz ;] Szczerze polecam
ppawwell dlaczego osoba zaufana?Znasz ją?Bo jeśli nie to praktycznie każdy sprzedawca Ci będzie kit wciskał że auto idealne i wszystko robione na bieżąco,Ty go kupisz a po pewnym czasie będzie on stałym klientem warsztatów. Wogóle to niewiem czy ten silnik nie będzie za słaby do tej budy. Troche jeszcze poszperałem w necie i znalazłem takie furki,może Cie zainteresują. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - wygląda na zadbanego no i 1własciciel.
(nie)Wiadome zmiany w branży motoryzacyjnej Cenowa karuzela w branży motoryzacyjnej dopiero się rozkręca. Zmiany w mandatach czy cenach samochodów to nie wszystko. Modyfikacje czekają kierowców również w zakresie cen OC. Przeciętny koszt ubezpieczenia ...
Co do audi 80 to jestem pewien że niema co szukac 92-93 za 5tys z nie cofniętym licznikiem bo sam ostatnio oglądałem i większosc to magiczne 220000 lub 250000
No chyab że była by to jakaś bardzo biedna benzynowa wersja
Zaufany, ponieważ z nim pracuje na codzień i dość długo już. Kupiłem Corolle tydzień temu i jest zarąbista. Polecam wszystkim na pierwsze auto. Wspaniale się jeździ, ładnie wygląda i wewnątrz jak i na zewnątrz. Dzięki wszystkim za pomoc.
Może jeśli myślałeś o golfie III to może jeśli wolisz sedana to vento ci sie spodoba. Faje silniczki masz w nim. Autko z wyglądu to jest składanka golfa i passata. Jak kupisz zadbanego a do tej ceny napewno takiego znajdziesz to napewno nie bedziesz w niego kasy wkładał tylko na paliwko. Jeśli ci sie wento nie spodoba to może passat, audi 80?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.