Witam
![Uśmiechnięty :)]()
niedawno zdałem prawo jazdy i udałem sie do pracy w rodzinnym miescie aby zarobic na pierwszy samochod, moj problem polega na tym że jedyne auta które mi sie podobają , to wlasnie mercedesy, slynace z niebanalnych cen, moze zabrzmi to troche sentymentalnie ale bedzie to moj pierwszy samochod i nie chce miec wspomnien z prowadzenia starego clio lub forda fiesty, czy jest szansa ze uda mi sie kupic jakis stary model pokroju 190 lub w124 do 6000 zł w nieopłakanym stanie, abym mógł go normalnie uzytkowac i czerpac przyjemnosc z mojego wymarzonego samochodu? wiem ze mozecie mi na poczekaniu wyskrobać listę aut do 6000 ktore sa nieawaryjne oszczedne i tanie lecz naprawde marzy mi sie mercedes, nawet 40 letni, i tu nie chodzi o jakis lans, poprostu mam sentyment do tej marki bo kiedys obaj moi rodzicie je mieli i mam mile wspomnienia z jazdy za dzieciaka, chcialbym abyscie powstawiali mi linki najlepiej do otomoto fajnych "gwiazd" do 6000 ktore moglbym ewentualnie kupic, i wasza opinie nt. mojego zapytania, pozdrawiam Robert
![Uśmiechnięty :)]()
ps. czy wogole w tej cenie mozna miec mercedesa ktorego bedzie stac mnie zatankowac? nie oczekuje silnika 1.0 z lpg ale takie maszyny jak 3.0 benzyna raczej odpadaja prawda?