witam mam starszy dylemat potrzebuje znaleść auto do 6 tys co mi radzicie ?:>
moim typem jest daewoo lanos Hatchback tylko jaki silnik najlepiej wybrac !!
miałem Lanosa 1.5 16v i wymieniłem w nim tylko elementy niezbędne do wymiany czyli rozrząd, filtry, oleje i końcówki drążków z przodu(polskie drogi ) nie miałem w nim nagłych awarii
a powiedz mi duzo nim jezdziłes?:> bo tata rozmaiał ze znajomym mechanikiem i on własnie odradzał własnie silnik 1,5 16 v bo jest awaryjny .. ehh nie iwem czemu co radzisz?:>
ok 7000 km w miesiącu czasami mniej... myśle że to czy będzie awaryjny czy nie zależy od tego na jaki trafisz model, ja znalazłem dobry i byłem z niego zadowolony
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Poślizg w zimowych warunkach - co robić? Wielu kierowców sądzi, że nigdy nie przydarzy im się poślizg, bo przecież jeżdżą ostrożnie lub są po prostu świetnymi kierowcami. Jednak rzeczywistość może ich zaskoczyć. Lepiej wiedzieć, jak wyjść z poślizgu. Najlepiej ...
przebieg jest realny bo miałem podobny, martwi mnie tylko instalacja gazowa czy jest dobrze zamontowana ale jeśli chodzi o całą reszte myślę że wszystko ok
bardzo mi sie podba tylko znajoac moje szczescie moge trafic na tai model co bede inwestował w niego .. i to mnie marti .. rozumiem kolocki rozrzad olej itp ale wiesz zeby po protsu nie miec innych wydatkow;/
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.