Witam ponownie, teraz już dokładnie wiem jaką mam sytuacje finansową i problem jest znowu. Mam równo 2000zł, więc szukam czegoś, co będe mógł kupić za około 1600zł. Auto do 100-150km od Legnicy.
Z moich typów na spokojnie znalazłem :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - Przebieg średnio wiarygodny
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Troche mi mogloby braknąć, ale może bym coś wykombinował
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - mój faworyt
Najlepiej jechać obejrzeć każdą z nich. Po zdjęciach można jedynie ocenić stan wizualny i ewentualną kolizyjność, ale co to zmienia, skoro to auto do 1600 zł? Niech będzie w takim stanie, żeby jeszcze te dwa lata chociaż pojeździło.
A oglądałeś jakieś Nexie, Espero, Polonezy? Ja ostatnio miałem okazję nabyć Poloneza z LPG za 1500 zł, stan igła, garażowany, przebieg śmiesznie niski.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Francuskie dotacje na wymianę aut Francuski rząd wprowadził w 2020 roku dotację na zezłomowanie starego auta i zakup mniej emisyjnego samochodu. Premia wynosi 3000 euro na auto spalinowe lub hybrydowe o emisji CO2 poniżej 137 g/km oraz 5000 euro na pojazd ...
Wszystkie te auta to pobożne życzenia a widząc tą mazdę spadłem z kanapy Rozumiem, że za tyle szuka się stanu, ale te auta to ZŁOMY Poszukaj Tico, Matiza, Cinquecento, Poloneza, może jakaś Fiesta się trafi
zobacz na te: [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] - poproś o lepsze zdjęcia. [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
No i zakupiona carisma 1.6 96r. Jestem 3 właścicielem od 2000r. Zakupiona w PL salonie, poprzedni właściciel miał ją 15 lat. Garażowana, zero oznak korozji. Po wymianie hamulców, zawieszenia, rozrządu, sprzęgła. Dzisiaj na przeglądzie wyszło że można by wymienić przewody hamulcowe bo ruda łapie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.