Pierwsze auto.

10 Lip 2015, 22:19

Jakaś dziwna ta Ibiza,przód był robiony,drzwi kierowcy chyba mają inny odcień lakieru i sprzedaje się prawie miesiąc za takie grosze? W dodatku auto od handlarza to ile dał za nią? 1500zł?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

10 Lip 2015, 22:35

Taa ten handlarz sprzedaje jeszcze Megane za połowę wartości..
Może chciałbyś Puga 306? Jest w ładnym stanie we Wrocku. :)
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

10 Lip 2015, 22:48

Zerknij na te:
[link do oferty na Olx wygasł] - próg do poprawki.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - do lekkich poprawek.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - poproś o lepsze zdjęcia i dowiedz się jaki silnik bo 1.2 50km nie było.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

11 Lip 2015, 09:55

Clio jest od handlarza, który czasem ma nienajlepsze wozy
Ode mnie takie, wszystkie auta widziałem z zewnątrz.
[link do oferty na Olx wygasł] (do poprawy koncówki progów przy łączeniu z nadkolem, auto chyba użytkowane jako rodzinne)
[link do oferty na Olx wygasł] (od handlarza ale ładna, klapa i zderzak z tyłu ciemniejsze więc chyba była jakaś przygoda, brak wycieraczki, dwie wgniotki na drzwiach, jedna na kierowcy, druga na pasażera i tam też wgięty próg)
[link do oferty na Olx wygasł] (auto bardzo zadbane, było coś z przodem ale jest to dobrze zrobione)
[link do oferty na Olx wygasł] (od handlarza który handluje złomem ale to Clio znam, z rok temu miało jeszcze alufelgi, jeździła nim młoda kobieta. Handlarz oskrobał go z cennych rzeczy i teraz sprzedaje. :/ )
Koniu
Forumowicz VIP

11 Lip 2015, 15:18

Clio miałem wrzucać ale nie podoba mi się prawe tylne koło,jakoś dziwnie się zapadało do nadkola.
Xsara niby ok ale długo się sprzedaje..
Barol
Awatar użytkownika

11 Lip 2015, 17:59

No i 306 poszło :)
Koniu
Forumowicz VIP

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota TS050 Hybrid po raz pierwszy w Silverstone
    W weekend 16-17 kwietnia zaczynają się Mistrzostwa Świata FIA w wyścigach długodystansowych (FIA World Endurance Championship). W 6-godzinnym wyścigu w Silverstone w Wielkiej Brytanii Toyota GAZOO Racing wystawi nowy bolid, ...

13 Lip 2015, 20:31

A co z tymi Roverami ? Warto kupić takiego, czy lepiej odpuścić sobie ? Chciałbym się też zapytać jaka jest rożnica między 200 a 214 ?
Rambo9
Nowicjusz

Auto: Nie mam

13 Lip 2015, 21:05

Kwestia dbania,jak trafisz złoma to będziesz wyklinał tą marke do końca życia a jak trafisz zadbanego to troche jeszcze pojeżdzi.
Rover seria 200 (1995-1999) ma oznaczenia silnikowe takie jak 214,216 itp. Więc np Rover 214 to ten sam Rover z serii 200 tylko o innej pojemność silnika.
Barol
Awatar użytkownika

14 Lip 2015, 16:31

No dobrze, dziękuję, za tak liczne odpowiedzi :) A jakbym mógł prosić, to znaleźlibyście jakieś samochody, ze wspomaganiem ? Bo jednak na to też w dużej mierze patrze, żeby 1 samochód jednak to wspomaganie posiadał. Dziękuje jeszcze raz :)
Rambo9
Nowicjusz

Auto: Nie mam

14 Lip 2015, 21:01

W mniejszych autach typu Matiz czy Seicento nie potrzeba wspomagania bo kierownica bardzo lekko chodzi.

zerknij na te:
[link do oferty na Olx wygasł] - tylko zastanawiają mnie te czarne paski dookoła czy przypadkiem tam rdza nie wychodziła w któryś miejscach.
[link do oferty na Olx wygasł] - wizualnie do poprawek.
[link do oferty na Olx wygasł] - koszt rejestracji około 250zł.
Barol
Awatar użytkownika