Pierwsze auto za 5k

06 Paź 2015, 10:26

Nie wygląda tragicznie a lampy da się kupić inne, nie wiem co jest w nim nie tak że go odradzacie.
michal16202
Nowicjusz

Auto: Nie mam

06 Paź 2015, 11:15

Tu nie chodzi o lampy tylko o to, że miał składany przód więc pewnie jakiś dzwon.
Shatanka
Początkujący

Prawo jazdy: 22 08 2005
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Renault Laguna 3 GT
Silnik: 2.0T 204KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

06 Paź 2015, 12:24

Może się dziwicie że drążę temat tego rovera ale bardzo podoba mi się ten model. A jeśli miał dzwon to chyba nie znaczy że nie nadaje się do jazdy. Na stacji diagnostycznej chyba powiedzą czy chooyowy czy dobry.
michal16202
Nowicjusz

06 Paź 2015, 13:31

To poszukaj innego Rovera a nie kupuj trupa...
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

06 Paź 2015, 20:42

Ale człowieku sam się zastanów w komisie jest za 3200zł to ile oni musieli dać za niego żeby jeszcze na nim zarobić? 2200zł?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

08 Paź 2015, 17:39

Rovera w moich okolicach niestety nie ma ale jest daewo [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
michal16202
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Silnik F140 - Ferrari
    Wszyscy fani sportowych aut kochają silniki V12, a jednym z najsłynniejszych producentów motorów tego typu jest Ferrari. W swojej bogatej historii włoska marka stworzyła wiele jednostek o takim układzie i naprawdę ...

08 Paź 2015, 19:36

Jeszcze lepszy złom.. poobijany inne odcienie i też pomyśl za ile go musieli kupić :roll:
Tutaj masz ciekawe ogłoszenie,wrzucałem też w innym temacie.
Auto od nowości w jednej rodzinie,silnik po remoncie więc nie ma się co bać starej instalacji,długi przegląd i OC.
[link do oferty na Olx wygasł]
a propo Rovera,tutaj z mojego miasta i nawet dzielnicy,tez był pare razy na forum i za reszte kasy wrzucisz lpg.
[link do oferty na Olx wygasł]
auto od nowości praktycznie w jednych rękach.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012