Pierwsze tanie auto. Co wybrac?

15 Wrz 2010, 19:33

Kierunkowskaz napisał(a):Ten przód cały wygląda jak by był składany po pijaku ;)

Mi się wydaje na dodatek, że to typowy przykład zalanego auta po powodzi. Okolice Krakowa.
fragman_91
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

15 Wrz 2010, 19:45

Z tego co wiem to Kraków i okolice nie były aż tak bardzo zalane.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

15 Wrz 2010, 19:45

fragman_91 napisał(a):Mi się wydaje na dodatek, że to typowy przykład zalanego auta po powodzi. Okolice Krakowa.

Brawo za spostrzeżenia :mrgreen: masz racje - rwiąca woda z powodzi oberwała zderzak , listwy na zderzaku których jest brak wyrwała wartkim strumieniem . Halogeny , ewentualnie zaślepki zostały porwane z prądem rzeki ..................
bonifacy
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

15 Wrz 2010, 20:33

Brawo za wyobraźnię :D

[ Dodano: 15 Wrzesień 2010, 21:38 ]
Widziałem nie raz auto, które może nie było całkiem zalane, ale stało w wodzie (np. przodem). Wyglądało dość podobnie. A zderzak zresztą mógł się oberwać nawet przez to że po prostu... zgnił.
fragman_91
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

15 Wrz 2010, 21:28

Nie koniecznie,zobaczcie że maska jest żle spasowana,po lewej stronie jest równo z błotnikiem a po prawej już nie.Pozatym dwa inne kierunkowskazy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowa fabryka Audi w meksykańskim San José Chiapa
    Budując nowy zakład produkcyjny w meksykańskiej miejscowości San José Chiapa, Audi jeszcze bardziej wzmacnia pnącą się w górę sprzedaż na rynku północnoamerykańskim. Położenie kamienia węgielnego w stanie ...