Mazdy mi sie nie podobają poza rx7-8
lancie kappa i toyota paseo nie przypadła mi do gustu. Alfy sądzicie ze za duże wydatki. Jeżeli chodzi o fiata to czytałem, że jest zauważalnie tańszy w utrzymaniu niż alfa gtv. Właśnie na alfy i fiata jestem najbardziej nakręcony. Mają bryły, które sie w pewnym stopniu nie starzeją, wyglądają ciagle tak świeżo jak na swoje lata. na swój sposób mam jeszcze sentyment do e36, bo może nie wygląda już tak jak kiedyś (nowoczesnie), ale jakoś nigdy nie słyszałem złego słowa na temat BMW (poza zazdrośnikami, którzy sądzą ze to auto dla dresów).
Pozostałe auta Cougar, 406 coupe - ładne auta ale stoją na dalszym planie w moich oczach. chodź chętnie wysłucham jakichś konkretnych opinii na ich temat.
A jeżeli chodzi o zacięcie sportowe ,to faktycznie chyba GTV'ka ma jedynie takie szczere predyspozycje, później właśnie chyba fiat coupe. Ale jestem przychylny w kierunku aut o twardszym zawieszeniu i dobrym trzymaniu w fotelach. Po prostu nie chcę auta zbyt komfortowego i miękkiego w stylu francuzów (nie wiem własnie jak to jest w przypadku 406)
No i ma być to budżet do 10 tyś z opłatami (nie więcej). Po prostu pierwsze auto ma się zmiescić w tym przedziale.