Szukam swojego pierwszego samochodu. Podobają mi się samochody typu Hatchback - szczególnie Hyundai i30. Autko będzie użytkowane w mieście i 1-2 razy w miesiącu na trasach do 150 KM. Zastanawiam się, czy zrobi mi różnicę 1,4 (dużo więcej w modelu i30), czy warto szukać 1.6?
Czy mozecie ocenić te modele - które najlepiej wybrać? Na co jeszcze warto zwrócić uwagę w tym modelu? Czy jest różnica pomiędzy samochodami sprowadzonymi z NIemiec (większość ofert), a tymi z Polski? A może macie lepsze pomysły na hatchbacki do 25 tysięcy zł?
Z góry dziękuję za pomoc!
1. [link do oferty na Allegro wygasł] 2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 3. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 4. [link do oferty na Allegro wygasł] 5. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 6. [link do oferty na Allegro wygasł] 7. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Dzięki, przeczytałem i skłaniam się ku i30, tylko jest b.mało z silnikiem 1.6. Czy będzie duża różnica w jeździe z 1.4? Który z tych zaprezentowanych w linkach zwrócił Twoją uwagę? Mam jeszcze pytanie dot. tracenia wartośći przez takie autka jak i30 - widzę, że one tracą dużo więcej, niż Audi, czy VW. Jakiej wartości takiego i30 za 25k mogę się spodziewać za 5-6 lat?
Jak wyczyścić odbłyśniki i przednie lampy od środka? Przygotowałem dla Was instrukcję według której można samemu wyczyścić przednie lampy i halogeny wewnątrz razem z odbłyśnikami. Nie jest to trudne zadanie trzeba jednak uważać żeby nie uszkodzić lampy podczas rozbierania, ...
Kalkulator jednostek mocy Najdzęściej używaną jednostką w samochodach do określenia ich mocy jest "KM" jednak jak możemy się dowiedzieć czytając różne opracowania jest to pozaukładowa jednostka mocy (w układzie jednostek miar MKS), bardzo często ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.