dzida napisał(a):co do rocznika to wiadomo, że po lifcie są lepsze
Kojarzysz może od kiedy weszły te polifty? Pytam, ponieważ Accent 2 był jednym z moich największych faworytów, ale zraziła mnie właśnie ta rdza. Szkoda bo fura fajna i dobrze recenzowana.
Accent I był produkowany od 1994r do 2000r, a lifting był w 1998r. (głównie wersja sedan i 5d) Accent II produkowany był w latach 1999r. do 2006r, a lifting był w 2003r.
dzida napisał(a):Accent II produkowany był w latach 1999r. do 2006r, a lifting był w 2003r.
To właśnie chciałem wiedzieć, dziękuję. A może wiecie przypadkiem, jak wygląda sprawa z blachą w Hyundaiu Getzie z podobnych roczników, czyli np. 2003-2006 ? Gnije jak Accencik 2, czy opiera się rudej ?
szału nie ma raczej i blacha jest typowa dla aut azjatyckich na pewno nie jest tak źle jak w Accencie I gdzie praktycznie każdy ma nadkola i progi mniej lub bardziej rude
Volkswagen i Porsche łączą siły Przyspieszony proces integracji umożliwi połączenie działalności związanej z produkcją samochodów już z dniem 1 sierpnia 2012 - Volkswagen Group w pełni przejmuje kontrolę nad działalnością Porsche uzyskując pozostałe ...
Wymiana / odłączanie akumulatora w hybrydzie - Toyota Auris II TS Tym razem chciałem opisać jak wygląda odłączanie lub wymiana akumulatora tego małego 12V w hybrydowym Aurisie z silnikiem benzynowym 1.8. Każdy sobie z tym poradzi bo procedura jest bardzo prosta! Co nam będzie potrzebne ...
Szczerze? to akurat nie wiem , przypadek, patrzalem po najnowszych aukcjach ;d i w miejscowściach gdzie znam potencjalne miejsca i osoby które mogą mi go zobaczyć uczciwie może dlatego tez i cena akruat taka wychodzi
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.