Obejrzałem nubire, nawet nie wsiadlem... Próg na dziure której na zdjęciu nie widać, w kufrze pospawany, inna jedna z szyb tylnych, jak nic zaliczył wjazd w za przeproszeniem dupe. No i facet wcale nie pierwszy właściciel tylko okazuje się kupił 2 miesiące temu na "dojazdy do pracy". Szkoda ze kiedy pojdechałem z zapałem kombinował pod maską ciężarówki na niemieckich tablicach. Handlarz.
Passat za duży mi się wydaje i chyba niezbyt oszczędny... Raczej coś mniejszego bym wolał ale widzę ze natłok handlarzy w ogłoszeniach.
Co ile wymieniać pasek/łańcuch rozrządu w samochodzie? Jednym z głównych elementów silnika jest właśnie rozrząd który oparty może być na pasku lub łańcuchu. Wszystko zależy od tego jak został zaprojektowany silnik. Pasek rozrządu może pracować na sucho lub ...
Jak lakierować samochód samemu. Plama na masce i dachu. Ostatnio mój samochód dostał obrażeń w postaci rozpuszczalnika na maskę i dach. Więc teraz mam parę plam bez farby zupełnie. Chcę zalakierować to sam ale nie będę miał warunków warsztatowych. Jak to zrobić ...
No tak a czy to ważne w samochodzie za nie całe 3000zł ? Ważne żeby była blacha dobra i mechanika. A to że kiedyś miał jakąś przygodę to nie powinien być problem.
Ostatnio edytowany przez DamianCAR, 18 Sty 2015, 16:46, edytowano w sumie 1 raz
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.