24 Mar 2010, 20:26
Za tą kasę ja bym brał pod uwagę Golfa 2, może Kadeta ciężko powiedzieć...
CC raczej nie wiem, niby sam wszystko zrobisz (o ile będziesz miał czas) ale to nie to je...
z resztą na początku napisałeś ze i na trasę Ci się przyda; gdzie Tico czy CC na trasę?
No ale jak już CC to tylko 900 lub 1100, podstawowa 700 to praktycznie maluch bis w innej obudowie, poza tym masakryczny gaźnik który jest nieustawialny, poza tym cały czas coś Ci nowego będzie wypadało, a te auta nie były ani zadbane ani szanowane i wątpię żebyś takie dostał, dla mnie to jest najlepszy pomysł. Ojciec kumpla miał 700 ze 3 miesiące temu jeszcze, kupił za 1200 z małymi pierdołami jak się wydawało do roboty, sprzedał po 2 miechach bo nie miał nerwów do gaźnika i wiecznych niespodzianek...
Pamiętaj że przy aż tak wiekowym aucie ważny będzie nie tylko rozrząd ale albo od razu albo w szybko po kupnie wyjdą bonusowe niespodzianki. Poza tym jak dla mnie Golf II jest zdecydowanie bardziej udany od następcy, oczywiście poza wyglądem. Nie wiem może jakieś Renault 19 czy rover 200 z drugiej serii (ale zaznaczam że nie wiem do końca sam)
Pozdrawiam, ale sam potrzebuję porady więc zapraszam również do mojego tematu.