Pierwszy samochód - czy warto????

06 Lip 2008, 22:32

Witam.

Szukam pierwszego samochodu i natrafiłem na coś takiego [link do oferty na Allegro wygasł]. chciałem sie zapytać co wy na to możecie powiedzieć czy sie opłąca wiadomo ze doswiadczenia sie dopiero zacznie nabierac a samochód jest mały tani w opłatach i nie będzie szkoda jak go przyrysuje.

Proszę o pomoc i pozdrawiam.
6ruby
Nowicjusz

06 Lip 2008, 22:33

dodam że już zarezerwowałem ten samochód do oglądniecia na żywo:)
6ruby
Nowicjusz

06 Lip 2008, 23:30

Co za szajs. Żeby tak spaskudzić auto... .
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

07 Lip 2008, 08:10

Ja jakoś bym go nie kupił a dla tego że jest tuningowane i nie wiadomo co tam zostało jeszcze pod maską
Luke16
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: KNZ
Prawo jazdy: 12 03 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Scenic II ph2/Panda II/Galaxy
Silnik: 1.6/1.2/1.9
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

07 Lip 2008, 08:37

Nie kupił bym tego, ponieważ jak ktoś go tak ztuningował to napewno też go nie oszczędzał.. Nie wiem, rób jak chcesz ale ja bym go nie brał.
Rodri94

07 Lip 2008, 20:41

wiejski tuning, a kierowca takiego to napewno nieszanował go, odradzam
maxior
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Toyota Proace City Verso (od 2019)
    Oto współczesny odpowiednik Toyoty Verso – czyli osobowy kombivan segmentu C, którego pełna nazwa to Toyota Proace City Verso. Auto dysponuje 5 lub 7 miejscami oraz bagażnikiem o pojemności do 775 lub ...

07 Lip 2008, 21:59

maxior napisał(a):wiejski tuning...
nie czemu nawet wyszedł dosyć dosyć widziałem gorsze!! chyba tylko jedynie ma nakładki na wydech a to wiocha!! ale i tak bym go nigdy nie kupił ;D
Szatek
Aktywny

Miejscowość: Elbląg

08 Lip 2008, 20:07

Ale jak czasami spojrze na Golfa II w super tuningu to ... mi się wymiotować chce. 65km i "Wymiatacz!!!!!!!" "Jehałem nim ponad 220km/h!!!!!!" - Ja zawsze żartuje "Chyba z górki i przy niezłym wietrze" XD

WIEŚ TAŃCZY I ŚPIEWA.
Rodri94

08 Lip 2008, 21:26

Ale żeby nieźle, wiejsko stuningować auto to też trzeba mieć talent :D
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętochłowice

09 Lip 2008, 07:30

robert dodaj jeszcze ze z 2 metrowym żaglem i z przepaści, a mnie tylko chodziło zeby chłopak niekupował takich wozów po tuningu ,ponieważ takie samochody sa eksploatowane przez młode osoby i sa juz nieżle zajechane i takim długo niepojezdzi, to ma byc jego 1 wóz i ma sie nim jeszcze troszke nacieszyć
maxior
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: poznań