Pierwszy samochód dla kobiety

13 Cze 2013, 22:22

no właśnie nie wiem i dlatego pytam ;)
magdalenaP
Nowicjusz

Prawo jazdy: 12 09 2012
Auto: Nie mam

13 Cze 2013, 22:26

magdalenaP napisał(a):no właśnie nie wiem i dlatego pytam ;)

Powypadkowe będzie prawie każde, jedź do serwisu to Ci powiedzą czy brać czy nie.
Mnie troszku odstraszaja tematy z VTi jakoś tak nie teges :bored:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

14 Cze 2013, 11:44

Peugeot 206 2.0 HDI jak najbardziej odpowiedni, żona takiego miała. Awaryjność: jak to francuzy
MarcBenson
Nowicjusz

Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Golf
Silnik: 1.9 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

14 Cze 2013, 14:32

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

a taka honda z gazem? Nie ukrywam, że spodobały mi się te civiki.
A tą http://motogielda.interia.pl/honda-civi ... 49348.html chyba pojadę obejrzec zobacze co powie diagnosta i właściciel musiałby opuścic na te nadkola. Ona stoi na zimówkach czy się nie znam? :)

W ogóle honda civic 6 to dobry wybór?
magdalenaP
Nowicjusz

14 Cze 2013, 14:40

Civic to dobry wybór, o ile jest zadbany. A większość to graty po młodych i gniewnych.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Nic z tych rzeczy?
Killaz
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 5
Prawo jazdy: 09 06 2013
Auto: VW Golf
Silnik: 1.6 MPI
Rok produkcji: 2009

14 Cze 2013, 16:19

mazda323f jak najbardziej. To był mój faworyt od początku, ale z moich okolic nic ciekawego nie mogę znaleźc, a jak jest to w komisie, o których wiele się nasłuchałam. Może nie mam racji, ale wolałabym komisy omijac. Co do mazdy to moja wieloletnia przyjaciółka taką posiada i bardzo sobię ją chwali (rdza jej tylko wyszła przy nadkolach). Generalnie to skupiłam się teraz na hondzie civic 6 i mazdzie 323f. Troche są to siebie podobne w miarę niezawodne mechanicznie tylko ta karoseria podatna na rdze :x w sumie nie można miec wszystkiego, bo wtedy cena zapewne byłaby trochę wyższa.
magdalenaP
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Suzuki Jimny
    Mała terenówka Suzuki była już kiedyś dostępna ze zdejmowanym dachem. Ale najnowsza odsłona modelu, która ostatnio skradła serca wielu kierowców, nie doczekała się dotąd takiej odsłony. Są jednak spore ...
    Skoda Roomster Fresh - seria limitowana
    Dzięki nowej wersji, Skoda Roomster stała się jeszcze bardziej atrakcyjna dla rodzin czy osób poszukujących funkcjonalnego i pakownego auta. Skoda Roomster ze względu na swoje rozmiary i funkcjonalność jest z natury ...

14 Cze 2013, 19:54

Tą za 3700zł bym sobie odpuścił,za tyle ciężko kupić zadbaną V generacje a co dopiero VI.
Tą z pakietem VTI jednak bym sie zainteresował,opis wydaje sie wiarygodny i od 10lat w jednej rodzinie więc choć troche histori będzie znane.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

14 Cze 2013, 20:22

http://motogielda.interia.pl/honda-civi ... 49348.html

Zdjęcie nr 6. Wgniecenie na prawym słupku. Może to o czymś niepokojącym świadczyc?

Zdjecie nr 7 Na progach ten nalot to może byc korozja?

:)
magdalenaP
Nowicjusz

14 Cze 2013, 20:24

Rodzice kiedyś mieli Uno z bardzo delikatnie wgniecioną maską,sprzedający nie wiedział od czego to jest ale powiedział że ktoś mu to pod blokiem zrobił.
Na 7foto rdza to nie jest raczej na 90%,progi są poprostu tak jakby ciut porysowane.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012