REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
YellowSnow napisał(a):Silnik tylko benzyna, ewentualnie z gazem (zależnie od gabarytów samochodu, żeby opłaty mnie nie wynosiły za dużo)
YellowSnow napisał(a):Chodzila mi po glowie A3 drugiej generacji, ale z silnikiem 1.8t. Co o tym sadzisz?
YellowSnow napisał(a):A coś z rubryki o bardziej sportowym zacięciu (wygląd głównie), coś co można by było bardziej spersonalizować (wizualnie, ale żaden wieś tuning) ?
YellowSnow napisał(a):Chodzila mi po glowie A3 drugiej generacji, ale z silnikiem 1.8t
Barol napisał(a):A3 IIgeneracji nie dostaniesz w zyciu w tym budzecie i to jeszcze 1.8t..
należałoby zacząć od tego, że w a3 8p (II gen) nie montowali starego 1.8t, a przewspaniałe, zjawiskowe, legendarne 1.8 TSIRaziel11 napisał(a):Zadbane A3 8P zaczynaja sie od ok 18-19tys
fajne auto, tanie w naprawach, dobre do LPG.YellowSnow napisał(a):Astra G Bertone, z silnikiem 1.8?
właśnie dlatego dziwi mnie fakt, że mniejszą uwagę zwracasz na wnętrzeYellowSnow napisał(a):lepiej kupić samochód, który będzie mi się podobał i w którym będę się dobrze czuł