Witam !
Jako że niedługo będę szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy kat. B
![Smile :)]()
chciałem poprosić Was drodzy użytkownicy o radę. Jak w temacie jestem " świeży " a raczej będę na drodze. Chciałbym się dowiedzieć co polecacie za samochody dla takiego jak ja ;p oczywiście w grę wchodzą samochody sprowadzane jak i kupione w Polsce. Dodam również że tematyka czterech kółek jest mi obca ;p nie bardzo ale obca ;p. Jeszcze na koniec chciałem powiedzieć że szukałem na forum i czytałem wszystkie tematy które były w miarę podchodzące pod moje poszukiwania ale nie doszukałem się odpowiedzi ;p.
Zacznę od tego że auto nie powinno przekraczać 10 tys. zł oczywiście im tańsze tym lepiej
Główne cechy samochodu to:
- mało awaryjny
- taniego w utrzymaniu ( tanie części przede wszystkim
![Wink ;)]()
)
- mało palący
- wygodny
- nie za wolny nie za szybki ( nie chciałbym się zabić przed 20 rokiem życia ;p )
- mile widziany LPG
- coś w miarę powiedzmy pojemnego ;p ale nie kombi i nic tego typu ;p
- i tak na koniec posiadający ładny kształt ;p
Rozglądałem się na allegro i innych portalach aukcyjnych za czymś odpowiednim i takimi samochodami które przyciągnęły moja uwagę to:
- Golf III
- Fiat Bravo
- Mazda MX-3
zapomniałem dodać ze samochód będzie służył do dojazdu do szkoły dziewczyny i pracy
oczywiście inne propozycje mile widziane
z góry bardzo dziękuje za pomoc
i takie pytanie z innej beczki ;p korzystając z okazji zakładania nowego tematu ;p chciałem się zapytać tak dla własnej ciekawości co powiecie o Nissanie Navara ?
Dzięki i pozdrawiam