Pierwszy samochód do 2500 zł :)

13 Paź 2012, 21:41

Hehe, jaka pomysłowość z tym fotelem :) Pochwalę się, pochwalę, jednak to jeszcze potrwa jakieś 3-4 miesiące, więc jeśli jeszcze będziesz tutaj na forum, to na pewno dowiesz się o tym pierwszy :) Pozdrawiam :D
arsenal101
Nowicjusz

Prawo jazdy: 24 08 2012
Auto: BMW E34
Silnik: 2.5i 170KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1989

13 Paź 2012, 22:14

Co do Espero kojarze ten samochód bo był kiedyś na giełdzie ogólnie stan był dobry ale wtedy cenił go sobie 2600zł
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

13 Paź 2012, 22:20

Trochę późno się włączam ale zauważyłem, że jedna z opcji to peugeot 106. Sam takowego posiadam sprowadzony z Austrii w roku 2008 mający na liczniku ok. 100 000 km (a nie wydaje mi się wcale żeby był kręcony) stworzony w 1996r. Bardzo wygodne autko, jego wady to jednak mała moc i brak wspomagania. Jednak jako bardzo mały samochód (choć w środku miejsca jest wystarczająco) brak wspomagania aż tak nie dokucza. Szczerze mówiąc oprócz tego auto ma same zalety a przede wszystkim malutko pali bo od 5l na trasie do 6.5 l w mieście. Do nauki samochód super ale sam na wiosnę chcę sobie kupić coś nowego. Osobiście uważam, że za takie pieniądze jakie masz kupiłbyś zadbany model tegoż samochodu. Zapomniałem powiedzieć, że mój został zakupiony, przywieziony lawetą (sprzęgło do roboty- właściciel dziadek) i opłacony właśnie za niespełna 2500 zł. Sam zakup kosztował 200 euro więc na tamte czasy nawet poniżej 800 zł. Pozdrawiam i życzę powodzenia:)
knp
Nowicjusz

Prawo jazdy: 24 08 2012
Auto: peugeot 106
Silnik: 1.5 D ~57KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996

13 Paź 2012, 22:39

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Killaz
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 5
Prawo jazdy: 09 06 2013
Auto: VW Golf
Silnik: 1.6 MPI
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2009

14 Paź 2012, 15:11

Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Fuso, czyli drzewo wschodzącego słońca
    Na zaproszenie Mercedes-Benz Polska gościliśmy w Japonii. Głównym celem wyjazdu tam, oprócz odwiedzenia wystawy samochodów Tokyo Motor Show, była prezentacja firmy Mitsubishi Fuso Bus and Truck Corporation ...
    Samochody Lexusa – dzieła mistrzów
    Samochody z wyczynowej linii F Lexusa odznaczają się nie tylko wysokimi osiągami i bardzo dobrymi własnościami jezdnymi – podobnie jak wszystkie modele japońskiej marki premium słyną z niezawodności i doskonałej jakości ...