Witam,
Budżet ( Do jakiej kwoty poszukujesz samochodu)
-Jak w temacie chcę zakupić samochód do 3 tysięcy,
Rejon ( Napisz z jakiego jesteś województwa, ułatwi nam szukanie ciekawych ofert)
-Mieszkam w Kielcach i chcę aby samochód był z Kielc bądź okolic
Użytkowanie ( Gdzie auto będzie użytkowane- miasto, trasa. Ułatwi nam to określenie odpowiedniej wielkości auta oraz silnika)
-Potrzebuję go do przemieszczania się z punktu a do b... dojazdów do pracy 10-20 km różnie może być nawet mniej bądź więcej
Własne potrzeby ( Podaj niezbędne wyposażenie, preferowany kolor auta itd
-Poduszka powietrzna dobrze by było jak by była wspomaganie gaz i tyle w sumie za takie pieniądze to nie ma się czego wymagać chyba.kolor najlepiej jak by był ciemny..samochód nie musi być duży nie mam dzieci w trasy od czasu do czasu jak będzie większy też to nie będzie przeszkadzać ważne żeby był w dobrym stanie zachowany egzemplarz
Wypatrzyłem kilka ofert
[link do oferty na Olx wygasł] myślę że do 3 tys to by zszedł
[link do oferty na Olx wygasł] Opis konkret
[link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł] Bez gazu
[link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł] Najbardziej z tych wszystkich chciałbym colta ale wezmę tego który będzie najsprawniejszy myślałem nad audi b3 passatem b4 mondeo mk1 tylko nie wiem czy samochody z tych lat będą nie za bardzo wyeksploatowane i trzeba będzie włożyć drugie tyle za ile się kupiło chociaż tak 1 tys na naprawy jestem gotowy dać w razie sytuacji dlatego za 3 nie za 4 tysiące samochód chcę kupić.
Za wszelką pomoc dziękuje jestem gotowy na wasze propozycje