Citroen AX w dieslu to mistrz oszczędności,jeśli nie przeszkadza Ci jego wygląd to możesz sie porozglądać za nim.
np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Jak stworzyć model koncepcyjny krok po kroku? W działach designu poszczególnych marek pracują kreatywni projektanci, często pochodzący z wielu krajów. W przypadku marki ŠKODA, współpracują oni z wieloma działami, głównie Rozwoju Technicznego ...
Może być Saxo 1.5diesel,Ford Fiesta 1.8diesel ale to padaki raczej będą no i jest jedno auto które też należy do ekonomicznych ale niewiem czy będziesz zainteresowany,Daewoo Tico.
[ Dodano: 10 Czerwiec 2011, 11:15 ] zapomniałem o Golfie II 1.6TD,on może łyknąć te 5l.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Saxo 1,5 w dieslu to wymiatacz:) Na autostradzie z kumplem 150 tym małym gównem jechaliśmy i to w 4 osoby. A spalanie około 5,0. Sprzedał go za 4,7k. Ale na takiego bądź micre 1,5 w dieslu trzeba mieć minimum 4-4,5k.
Jeśli masz w ogłoszeniu "do negocjacji" to zwykle 500-1000zł można utargować w zależności od ceny auta. Ale musisz sprzedawcy pokazać, że auto ma wady, to najwięcej utargujesz.
Z elektryczną pompą wspomagania, lepsza byłaby hydrauliczna ale jeśli nie jest dojechana to podziała. Podobno były hydrauliczne, ale tylko z klimą.
Ja nie mam wspomagania i fajnie mi się jeździ, a mam 14tki. Te zwykłe wersje mają 13tki, więc powinno być lekko. Ale fakt, że ze wspomaganiem jest tak lekko, że paluszkiem można kręcić.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.