REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
KonradMB napisał(a):Tylko tu trzeba połączyć co co da radę na torze + oczekiwania co do spalania Blockrocka, a silniki uturbione przekroczą te limity. Poza tym jazdy na torze mają być tylko okazjonalne. I to chyba Ty nie byłeś nigdy na torze jeśli sądzisz że potrzeba nie wiadomo jakiego auta na tor, pojedź na jakikolwiek track day i zobacz czym ludzie jeżdżą i jaką im to sprawia frajdę
Blockrock napisał(a):Widzę że panowie lubią samochody AWD ;] Spodobała mi się honda s2000 ale tak samo jak z boxterem nie jestem pewien czy za te pieniądze nie będzie to zajeżdżony wrak.
Blockrock napisał(a):Co do spalania to istotne będzie dla mnie tylko podczas normalnego użytkowania a na torze myślę że każdy samochód spali dużo więcej więc jeśli chodzi o trackday'e to jest totalna dowolność w spalaniu, jednakże na torze jak wcześniej napisałem będę się pojawiał okazyjnie.
Blockrock napisał(a):Co do bmw to jednak e46 to najstarszy model jaki chciałbym mieć
szybki napisał(a):Napisałem Ci delikatnie że pleciesz głupoty więc jeszcze raz apeluje jezeli czymś nie jechałeś, jeżeli czegoś nie porównywałeś to nie wypowiadaj sie w temacie bo ktoś Cię posłucha i zrobi sobie kuku.
KonradMB napisał(a):Widzę mamy na forum jasnowidza, który wie więcej o mnie ode mnie
Zauważ że Blockrock szuka samochodu głównie do jazdy na co dzień i spontanicznych wizyt na torze, a Ty najchętniej zaproponowałbyś mu wydmuszkę. Jeżeli już tak bardzo patrzysz na dane papierowe to spójrz nie na maksymalny moment, a na przebieg krzywej momentu obrotowego, która w silnikach Subaru przebiega płasko przez co auto ciągnie z każdych rozsądnych obrotów do tego mamy jeden z lepszych seryjnych napędów na 4 koła przez co samochód prowadzi się jak po sznurku co jest świetnym rozwiązaniem dla auta do jazdy na co dzień i OKAZJONALNYCH wizyt na torze. Więc się już tak nie spinaj
Blockrock napisał(a):BMW e46 330i/ci
Honda S2000
Nissan 350z (do wyjaśnienia kwestia utrzymania)
Blockrock napisał(a):Subaru Impreza ( tylko z wyglądu bo mechanicznie panowie wprowadziliście zamęt)
szybki napisał(a):Na ulicy dostaje baty od hondy 1,4 90KM
szybki napisał(a):Na światłach objedzie cię zwykłe 1,4
szybki napisał(a):Tak właściwie zamętu nie ma bo co ma być w boxerku n/a AWD i masie 1,5t
szybki napisał(a):Boxerem nigdy nie miałem doświadczenia
KonradMB napisał(a):Jak tak bardzo lubisz papierowe osiągi:
Honda 0-100 13,3s
Subaru 0-100 8,8s, a jak na torze załączy reduktor to będzie jeszcze szybciej.
KonradMB napisał(a):Impreza waży 1315kg.
KonradMB napisał(a):Nie ma to jak pisać o czymś o czym nie ma się zielonego pojęcia