kon146 napisał(a):krikus to Twoje auto? Czemu tak tanio?
A niby czyje. Jak tanio? przecież to 15latek. O handu trzeba mieć pojęcie a nie na wyrost strzelać z cenami. Takie realia. Nie te czasy ze ludzie stoją w kolejce po auta w zawyżonych cenach.
airton napisał(a):Corsa B, Colt, Astra f, Polo coś z tego na pewno będzie odpowiednie i godne polecenia w tej cenie.
Powtarzasz starą nutę koleżko. Przecież o tym pisali prędzej. Ode mnie propozycja to Clio - niedrogie, oszczędne i dobre auto.
krikus ciekawa propozycja ale jakos nie jestem przekonany. najbardziej przypadł mi do gustu seat ibiza i polo III tylko pytanie jaki najlepszy silnik do tych aut. No i mój kuzyn mówi ze polo III to strasznie cienka blacha i bardziej poleca ibize. oczywiście lepiej szukac a uta od własciciela niż z komisu no nie??
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Wymiana opon na letnie w czasie koronawirusa (COVID-19) Jeżeli pracujemy zdalnie i nie musimy poruszać się samochodem nie jest on nam niezbędny do naszej pracy warto odłożyć zabieg zmiany opon z zimowych na letnie w czasie epidemii. W całej Polsce występują kontrole i jeżeli okaże ...
co do rdzewienia to widziałem sporo bezwypadkowych Polo III z robionymi progami więc coś w tym musi być - np u matki kolegi, gdzie ma taką polówkę z salonu od nowości często też szwankuje rozrusznik
oczywiście, ze od właściciela i omijać jak się da komisy i handlarzy
No w Polo blacha szybko leci,zwłaszcza własnie progi. Ibiza to dobra alternatywa tylko większość ma słabiutkie 1.4 pod maską. Tutaj dwie całkiem fajne Ibizy [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - przebieg przemilcze. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tutaj tym bardziej.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Kolego patrzysz za prawie 20 letnimi starociami (auta w cenie rowera), to wsio jedno co za marka, bierz to co bedzie w najlepszym stanie. Z tą polówką z brezentowym dachem odpuść sobie jesli nie chesz mieć mokrej głowy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.