Ibiza wygląda fajnie. Tylko ktoś przez rok włożył 6 tys... Trzeba się dopytać co dokładnie robił. Bo dla mnie dużo tyle dołożyć przez rok.
Astre odpuść. Przebieg nie podany bo pewno wysoki. Do tego brak wspomagania, co się pewno przekłada na cenę. Coś o korozji wspomniane, więc może być sporo do roboty. No i uszczelka pod głowicą do wymiany. Tu koszt to nie będzie 200 zl. Bo od razu pasuje zrobić planowanie, wymienić uszczelnaicze zaworowe i sprawdzić pierścienie i okaże się, że trzeba będzie dołożyć dużo do samochodu.
Dwa komplety czujników TPMS i zmiana kół lato/zima - Toyota Po zmianie kół letnich na zimowe postanowiłem poinformować układ monitorowania ciśnienia w oponach TPMS o dokonanej zmianie. Przewertowałem instrukcję i znalazłem tam jedynie informację o kalibracji i zapamiętaniu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.